Dinsdag 27 april ging in de keuken van GC De Wildeman de jaarlijkse kookavond door van de wijngilde. Dit jaar onder het motto “bakken en koken met bier en wijn”.
Een lekker aperitiefje op basis van ons gildebier “Dels Blond” motiveerde de 25 aanwezigen om het plezante groepswerk aan te vatten.
Het heerlijke voorgerecht bestond uit allerlei bladerdeeghapjes met o.a. zalmstrudel, pestovlinders, ravioli’s met gerookte forelmousse, appel-scampi enz.
Als hoofdgerecht werd pangasiusfilet met parmaham klaargemaakt, vergezeld van botermelkpuree, bloemkool en broccoli, overgoten met een wit wijnsausje.
Nagerecht werd geserveerd in een met chocolade bekleed wijnglas, gevuld met fruit, vanilleijs en sabayon van bier.
Dit alles, om handen en vingers af te likken, werd doorgespoeld met onze gildewijnen en gildebier “Dels Blond”.
Het werd weer een onvergetelijke, leerrijke, lekkere en gezellige avond geleid door ons medelid en hobbykok Dominique Hennus, die we hierbij nogmaals van harte willen danken en feliciteren.
Justin La Rivière
 
[URIS id=1145]