Op de ledenvergadering ‘Koken met wijn en bier’ van 10 maart werkten we met een groep van 21 geïnteresseerden aan een driegangenmenu om de vingers van af te likken.

Ons lid Dominique nam ook deze keer de leiding over dit kookgebeuren.

Nadat hij eerst een korte inleiding had gegeven over de te gebruiken ingrediënten en de bereidingswijzen, verdeelde hij ons in drie groepen en iedereen begon er met veel ijver aan.

Ajuin en aardappelen schillen en snijden, pannenkoekbeslag en chocoladesaus maken en nog veel meer. Met zijn allen kwamen we, onder de deskundige leiding van Dominique, uiteindelijk met een lekkere driegangenmenu op de proppen.

We gingen samen aan tafel en genoten van lekkere gildebiersoep met gekarameliseerde ui, gequadrilleerde varkensfilet met gildebiersaus en een steranijspannen- koekje met peer in gildewijn en chocoladesaus.

Het bestuur zorgde vooraf ook nog voor een aperitief van het huis en voor een afzakkertje tijdens de afwas.

We hebben er allemaal enorm van genoten.

Bedankt Dominique.